No Heart, No Glory

Deel deze pagina

WIN EEN AED-TOESTEL VOOR JOUW AMATEURCLUB

Unibet en Club Brugge slaan de handen in elkaar om het amateurvoetbal een hart onder de riem steken met het gezamenlijk CSR-project ‘No Heart/No Glory’, want naast verantwoord wedden zet Unibet ook in op verantwoord sporten.

Elke dag hebben ongeveer 30 Belgen een hartstilstand, van wie er slechts 2 overleven. Hoe meer mensen opgeleid zijn om gepast te handelen en hoe dichter een AED-toestel in de buurt is, hoe hoger de kans op overleven. Samen met Clubs Foundationwerking biedt Unibet spelers, trainers en begeleiders van amateurclubs de kans om gratis deel te nemen aan een gerichte workshop omtrent reanimatie, hartmassages en het gebruik van een AED-toestel. Als deelnemende amateurclub maak je bovendien kans om een gratis AED-toestel te winnen, want per stem op onze Player of the Month-campagne schenkt Unibet 1 euro. Hoe meer stemmen, hoe meer deelnemende clubs er kunnen winnen.

Wist je trouwens dat we samen met Unibet ook een unieke AR-tool ontwikkelden waarmee je levens kan redden? Doorloop de stappen op noheartnoglory.be en ontvang een unieke pin.

https://www.clubbrugge.be/nl/nieuws/win-een-aed-toestel-voor-jouw-amateurclub