Projecten

Weergave:

#FollowYourHeart

De wielerwereld wordt steeds vaker opgeschrikt door verhalen over hartproblemen. Bas Tietema, Devin van der Wiel en Josse Wester vroegen zich als ploegeigenaren van de wielerformatie TDT-Unibet af of zij daar wel genoeg kennis over hadden. Het eerlijke antwoord was 'nee'. Samen met main partner Unibet vragen ze met een online tool en een aangepast exclusief tenue aandacht voor dit thema. AR-experienceTour de Tietema en Unibet bieden via followyourheart.tourdetietema.nl een gratis AR-experience aan. Daarin leren digitale versies van Bas, Devin en Josse zichzelf en de gebruikers in acht stappen hoe je iemand moet reanimeren en dus een leven kunt redden. Zo hopen de drie oprichters van Tour de Tietema bewustwording te creëren bij hun volgers en een steentje bij te dragen aan het verhogen van het overlevingspercentage. Iedere fan of Meesterknecht die de experience succesvol doorloopt ontvangt een unieke kortingscode voor de Tour de Tietema-webshop én maakt kans op een exclusief 'Follow Your Heart'-shirt. Follow Your Heart De wielerploeg TDT-Unibet vraagt tijdens de eerste koers van het seizoen namelijk eveneens aandacht voor dit thema met een speciaal tenue. In de Tour of Antalya rijdt de formatie met de campagnenaam 'Follow Your Heart' op de borst, hartjes op de mouwen en een groot hart met daarin de acht stappen van de levensreddende technieken verwerkt op de rug. Zo willen Tour de Tietema en Unibet niet alleen de wielerwereld op z'n kop zetten, maar het wielrennen ook veiliger maken. Verantwoord sporten Unibet zet als marktleider in België al jaren stevig in op verantwoord spelen. Verantwoord sporten blijft een erg actueel topic, ook in het wielrennen. Daarom slaan Tour de Tietema en Unibet de handen in elkaar om de Meesterknechten en het bredere publiek klaar te stomen om levens te redden.

#ISaveLives

Gemiddeld krijgen zo'n dertig Belgen per dag een hartstilstand en minder dan tien procent overleeft het. Met een betere kennis van levensreddende technieken zou het overlevingspercentage zelfs kunnen verdubbelen. Daarom leren Club Brugge & Unibet hoe jij een leven kan redden. Een hartstilstand is wereldwijd één van de belangrijkste doodsoorzaken, maar kan worden overleefd door snel en adequaat te handelen. Door onze AR-tool aan het publiek aan te bieden, stellen we mensen in staat om actie te ondernemen en mogelijk levens te redden. De tool, ontwikkeld met de steun van de KU Leuven om wetenschappelijke nauwkeurigheid te garanderen, maakt gebruik van interactieve oefeningen en simulaties om gebruikers door een virtueel proces te leiden van het herkennen van de tekenen van een hartstilstand en het uitvoeren van reanimatie. Het gebruik van augmented reality-technologie voegt een realistisch en boeiend element toe aan de leerervaring. “Het is essentieel om amateursporters bewust te maken van het belang van verantwoordelijk gedrag.Met deze interactieve tool kunnen we iets terugdoen voor de gemeenschap door ervoor te zorgen dat iedereen over de kennis en vaardigheden beschikt om mogelijk een leven te redden bij een hartstilstand.” VERANTWOORD SPELEN - VERANTWOORD SPORTEN

Coup De Coeur

Unibet en Sporting Charleroi bundelen hun krachten om het (amateur)voetbal een boost te geven met het CSR-project 'Coup de Coeur'. Naast verantwoord spelen richt Unibet zich ook op verantwoord sporten!

Verantwoord Spelen

Bij Unibet streven we ernaar dat elke minuut die bij ons gespendeerd wordt puur plezier is en ook blijft. Online wedden en spelen in het Casino doe je enkel met middelen die je hebt en mogen onder geen enkel beding een negatieve impact hebben op jouw financiële of sociale situatie. Als gelauwerde operator in ‘Verantwoord Spelen’, bieden we de nodige expertise om jou te begeleiden en adviseren, zodat jij de juiste keuzes maakt. Meer tips, tools en info over onze ondersteunende rol via onderstaande link. https://nl.unibet.be/general-info/whentostop

No Heart, No Glory

Unibet en Club Brugge slaan de handen in elkaar om het amateurvoetbal een hart onder de riem steken met het gezamenlijk CSR-project ‘No Heart/No Glory’, want naast verantwoord wedden zet Unibet ook in op verantwoord sporten.